You are here: Home Derma & Tajaan

Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz

Error
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT MAX(time) FROM awfa_vvcounter_logs
  • DB function failed with error number 1194
    Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1596878023
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1596878923, 0, 0, 0, 0 )

Derma & Skim Penajaan

Orang ramai adalah dijemput untuk menghulurkan derma ikhlas dalam berbagai bentuk bagi menjayakan SRI  Al-Hafidz. Satu skim penajaan dibentuk untuk mereka yang berminat menaja yuran pengajian pelajar-pelajar. Penajaan ini membolehkan pelajar-pelajar daripada keluarga yang kurang mampu mengikuti pengajian di SRI  Al-Hafidz secara “cross-subsidy”.

Sumbangan atau derma bolehlah disalurkan ke akaun:

1. Bank Islam Malaysia Berhad Cawangan Kota Kinabalu, Sabah:

No. Akaun Maahad
Bank Islam Malaysia Berhad Cawangan Kota Kinabal, Sabah
12-038-01-003364-8 (SRI Al-Hafidz

10016010078210 (SAR Al-Hafidz)

2. Maybank 

560214005477 (SAR Al-Hafidz)

Bagi pengguna Bank Islam dan Maybank, boleh terus Login Bank Islam dan MaybankBagi pengguna bank lain seperti CIMBPublic Bank dan sebagainya, sila ke laman web bank berkenaan untuk membuat pembayaran. Kemudian, isikan borang derma/sumbangan.  

*Selepas membuat transaksi pindahan wang, sila isi borang sumbangan di sini.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Berikut adalah surat kebenaran mengutip derma yang dikeluarkan oleh Jabatan Hal Ehwal agama Negeri Sabah. Sila klik di atas imej tersebut untuk besarkan.

 

Sistem Pengurusan Sekolah

Parent On-Line

11


Al-Quran Al-Kareem

quranabqarie

Waktu Solat

[ Tukar Kawasan ]
Tutup

Motto: "Membina generasi Al-Quran Terbilang Insan Cemerlang". Berusaha melahirkan pelajar bertakwa, serba boleh, berketrampilan dengan sahsiah Islam serta mukmin professional hafaz Al-Quran.
Konsep: “Pendidikan Islam Bersepadu” yang mana kurikulum penghafazan Al-Quran adalah teras, dengan diimbangi subjek akademik sebagai persediaan pelajar yang akan menduduki peperiksaan UPSR.
Matlamat: Menjadi empayar Pusat Kejayaan Al-Quran di dunia dan Akhirat (Qur’anic Center for Success).

Wajah Pendidik di SRI AL-HAFIDZ

siti-rosmadiah.png

l-Hafidz Bandar Sierra, 2-0-16 Shop Lot 16 Ground Floor, Bandar Sierra Phase 1B, KM 20, Jalan Tuaran Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah.