You are here: Home AKADEMIK Kurikulum SRU & UPKK pertama SRI Al Hafidz

Page 2
Page 3
All Pages

Bandar sierra 13 Okt - Seramai 40 orang murid Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz Bandar Sierra menduduki kertas peperiksaan UPKK & SRU buat pertama kali sejak sekolah ini ditubuhkan. Peperiksaan ini berlangsung selama seminggu bermula daripada 13 Oktober hingga 17 Oktober.

Last Updated ( Friday, 30 January 2015 12:50 )

mohd-razlie.png

SRI Al-Hafidz Bandar Sierra, 2-0-16 Shop Lot 16 Ground Floor, Bandar Sierra Phase 1B, KM 20, Jalan Tuaran Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah.