Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1568630952
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1568631852, 0, 0, 0, 0 )

Pengambilan Pelajar Baru Tahun 1 Sesi 2015

Assalammualaikum warahmatullahi wabarakaatuh...

Kepada tuan/puan yang berminat untuk mendaftarkan anak anda di Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz,

Bandar Sierra, pendaftaran untuk temuduga pengambilan pelajar baru Tahun 1 Sesi 2015 telah pun

dibuka. Berikut adalah syarat-syarat kemasukan ke Tahun 1 Sesi 2015:

1. Berumur 7 tahun atau lahir pada tahun 2008.

2. Mahir membaca Al-Quran/ sekurang-kurangnya berada pada tahap Iqra’ 4.

3. Berkebolehan menulis dan membaca jawi.

4. Menguasai asas Membaca, Mengira dan Menulis’.

• Calon akan dinilai dari beberapa soalan bertulis serta lisan.

• Sekiranya tuan/puan berminat, sila hantar permohonan anda secara dalam talian di pautan ini http://isis.my/alhafidz/sps/edaftar/reg-std.php

Tempat adalah terhad kepada 50 orang pelajar sahaja.

Tarikh temuduga adalah pada 14 Jun 2014 (Sabtu); pukul 8:30 a.m - 11:30 a.m  bertempat di

Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz, Bandar Sierra. (Sebarang perubahan akan dimaklumkan)

* Untuk maklumat lanjut, tuan/puan boleh menghubungi Pejabat Pentadbiran SRI Al-Hafidz di talian 088-473 978 pada waktu pejabat.

* Status pendaftaran boleh disemak pada pautan ini http://isis.my/alhafidz/sps/ewaris/sta.php

Sekian wassalam

"Berilmu, Beramal, Berdisiplin"

Last Updated ( Friday, 09 May 2014 01:18 )