Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1574402820
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1574403720, 0, 0, 0, 0 )

Gotong Royong Pengubahsuaian Bangunan Sekolah & Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin SRI Al-Hafidz

Kerja-kerja mengubahsuai bangunan giat dijalankan ketika ini untuk memastikan keperluan sekolah dan madrasah akan dipenuhi kelak bila dibuka. Pada 3 April 2011 (Ahad) yang lepas, ramai Ahli Jawatankuasa Sekolah yang turun membantu kerja-kerja pengubahsuaian ini.

Pengubahsuaian ini meliputi ruang untuk Kedai Koperasi Sekolah, Kelas Tahun 2, Asrama dan Pusat Pembelajaran Anak Yatim dan Fakir Miskin, Asrama Tenaga Pengajar Muslimin, Bilik Sakit pelajar, Bilik Guru Muslimat dan Dewan Serbaguna SRI Al-Hafidz (Dewan Darul Syifa’).

Kos ubahsuai termasuk sewa bangunan ini memerlukan perbelanjaan sebanyak RM150K. Justeru, pelbagai usaha dilakukan untuk menampung kos perbelanjaan ini. Kepada sesiapa yang ingin menyumbang, amatlah dialu-alukan. Sesungguhnya segala jasa dan sumbangan yang diberikan, moga-moga menjadi saham akhirat kelak. InsyaAllah.

Sumbangan bolehlah disalurkan di atas nama SEKOLAH AGAMA RAKYAT AL -HAFIDZ

NO AKAUN

1. BIMB                :           100 160 100 782 10
  2. MAYBANK        :           560 214 005 477