You are here: Home

Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz

Error
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT MAX(time) FROM awfa_vvcounter_logs
  • DB function failed with error number 1194
    Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1594242433
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1594243333, 0, 0, 0, 0 )

Pelancaran Bangunan Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin Al-Hafidz

E-mail Print PDF

Pada 19 Mac 2011 (Sabtu), telah diadakan Program Pelancaran Bangunan Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin Al-Hafidz di Bandar Sierra Kota Kinabalu, Sabah.

 

Program dimulakan dengan mengadakan Solat Hajat dan Kuliah Dhuha bersama Tuan Guru Hj. Baqi Osman pada sebelah pagi dan disusuli dengan Bacaan Doa Selamat. Kemudian diteruskan dengan Majlis Ramah Mesra bersama tetamu yang hadir dari sekitar kawasan Bandar Sierra dan Kota Kinabalu dengan mengadakan Jamuan Gulai Kawah.

 

 

 

 

 

Last Updated ( Monday, 28 March 2011 19:40 )  

Sistem Pengurusan Sekolah

Parent On-Line

11


Al-Quran Al-Kareem

quranabqarie

Waktu Solat

[ Tukar Kawasan ]
Tutup

Motto: "Membina generasi Al-Quran Terbilang Insan Cemerlang". Berusaha melahirkan pelajar bertakwa, serba boleh, berketrampilan dengan sahsiah Islam serta mukmin professional hafaz Al-Quran.
Konsep: “Pendidikan Islam Bersepadu” yang mana kurikulum penghafazan Al-Quran adalah teras, dengan diimbangi subjek akademik sebagai persediaan pelajar yang akan menduduki peperiksaan UPSR.
Matlamat: Menjadi empayar Pusat Kejayaan Al-Quran di dunia dan Akhirat (Qur’anic Center for Success).

Wajah Pendidik di SRI AL-HAFIDZ

mohd-razlie.png

l-Hafidz Bandar Sierra, 2-0-16 Shop Lot 16 Ground Floor, Bandar Sierra Phase 1B, KM 20, Jalan Tuaran Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah.