Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1571185423
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1571186323, 0, 0, 0, 0 )

Pendaftaran Pelajar Tahun Satu Dan Dua 2011

Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk.

Sukacita dimaklumkan bahawa pendaftaran pelajar akan diadakan pada ketetapan berikut;

Tarikh : 1 Januari 2011
Hari : Sabtu
Masa : 7.30 pagi
Tempat : Pejabat SRI Al-Hafidz Bandar Sierra

03. Tuan/Puan dikehendaki menyediakan dokumen berikut semasa pendaftaran nanti;

• Kad Pengenalan Asal Ibubapa
  • Surat Beranak Asal Pelajar
  • Gambar terkini pelajar berukuran pasport (4 keping). Nama Pelajar di tulis di belakang
  • Satu Salinan Kad Pengenalan Ibubapa (disahkan JPN)
  • Satu Salinan Surat Beranak Pelajar (disahkan JPN)
  • Borang Biodata Pelajar
  • Yuran/ Baki Yuran Tahunan
  • Salinan Laporan Perubatan (jika ada)

04. Bersama ini disertakan borang pendaftaran (biodata), tentatif hari pendaftaran dan senarai yuran yang perlu dibayar.

05. Atas segala kerjasama yang tuan/puan berikan amat kami amat hargai.

Sekian. Terima kasih.

Saya yang menurut perintah,

Setiausaha,
Ahli Jawatankuasa Penubuhan
Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz.

---------------------------------------------------------------

Muat-turun:

Last Updated ( Wednesday, 15 December 2010 23:34 )

mohd-razlie.png