Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1571185618
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1571186518, 0, 0, 0, 0 )

Mohon wakaf bangunan RM56 Ribu

Bandar Sierra, 17 Julai – Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz mohon sumbangan orang ramaiposter waka
untuk menjelaskan bayaran akhir wakaf bangunan sekolah sebanyak RM56,000.

Menurut Pegawai Kewangan SRI Al-Hafidz, sumbangan boleh dibuat melalui Bank Transfer Online atas nama Sekolah Agama Rakyat (SAR) Al-Hafidz.

Selain itu katanya, sumbangan juga boleh diberi melalui cek atau kiriman wang.

Tambahnya,kami mempunyai tiga jenis bank yang boleh anda gunakan untuk membuat sumbangan iaitu, bank MAYBANK 560 214 005 477, BANK ISLAM 1001 60 10078 21 0 dan BANK MUAMALAT 1001 00 022 66 71 8.

Sehubungan itu, kami amat mengharapkan sumbangan daripada orang ramai untuk memajukan dan mengembangkan Islam di Sabah khususnya.

Penderma juga boleh mencetak borang wakaf sila klik di sini, dan boleh serahkan kepada Encik Ahmad Fauzi di SRI Al-Hafidz, Bandar Sierra. Sebarang pertanyaan sila hubungi beliau di talian 0198096640.

Untuk makluman, SRI Al-Hafidz sehingga kini telah menyelesaikan sebanyak RM 390,500. Berikut jadual pembayaran yang perlu kami patuhi untuk memiliki bangunan tersebut.

jadual1

Pihak sekolah menyeru badan kerajaan, koporat dan orang perseorang untuk tampil membantu melunaskan bayaran akhir pembelian bangunan tersebut bagi mengelak tindakan denda dari pihak pemaju.

Last Updated ( Monday, 22 July 2013 13:59 )