Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1563707820
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1563708720, 0, 0, 0, 0 )

SK Mutiara jemput Qasidah Nur Qalbi buat persembahan

Bandar Sierra, 10 Julai – Sekolah Kebangsaan Mutiara telah menjemput Qasidah Nur Qalbi SRI Al-Hafidz membuat persembahan di Program Istiqbal Ramadhan peringkat sekolah tersebut1052199_356625424439960_1047527699_o
kelmarin.

Qasidah SRI Al-Hafidz yang diketuai oleh Ustaz Razlie telah mempersembahkan empat lagu iaitu selawat Thobibiyah, Ya Imamarushli, Ya Hanana dan Sholatun Bisalamil mubin.

Persembahan yang menarik minat pelajar sehingga mereka mengikuti lagu yang dipersembahkan membuatkan suasana dewan ceria.

Kumpulan Qasidah ini mempunyai 25 orang pelajar yang terdiri daripada pelajar berumur 8 hingga 9 tahun dan dilatih daripada 3 orang guru iaitu Ustaz Razlie, Ustaz Junaidy dan Ustaz Zakaria.

Program dimulakan dengan nyanyian lagu negaraku, Sabah tanah airku, lagu sekolah dan Asma’ul Husna. Setelah itu, penerangan ramadhan yang disampaikan oleh Ustaz Basri.

Setelah membuat persembahan, ahli kumpulan Qasidah Nur Qalbi telah diberi wang saguhati beserta sijil penghargaan daripada pihak penganjur.

Sesiapa yang berminat menjemput Qasidah SRI Al-Hafidz untuk membuat persembahan di majlis-majlis rasmi yang anda adakan. Sila hubungi Ustaz Razlie di talian 0148508505 atau 088473978.

Untuk melihat gambar sepanjang program sila klik di sini. Manakala untuk melihat video sila klik di sini

Last Updated ( Wednesday, 10 July 2013 16:00 )