Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1571123044
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1571123944, 0, 0, 0, 0 )

40 orang pelajar hadiri sesi Ujibakat Sabah FM

Bandar Sierra, 21 Mei – Seramai 40 pelajar dari pelbagai sekolah telah mempamerkan kebolehan dalam sesi Ujibakat Carta Sirah Nabi Adikku anjuran Sabah FM di sini, sabtu lalu.945851_338981486204354_1348435151_n

Daripada jumlah itu, seramai 18 orang pelajar SRI Al-Hafidz telah melibatkan diri untuk bersaing bagi mendapat tempat ke peringkat akhir.

Menurut Guru Penyelaras Program, Ustazah Siti Nizam, program ini sangat baik untuk melahirkan pendakwah yang berkebolehan dalam berhujah menggunakan ayat-ayat Al-quran.

Ujarnya, semoga ada pelajar SRI Al-hafidz yang akan terpilih ke peringkat seterusnya.

" Saya amat teruja dengan persembahan peserta yang begitu petah berbicara serta berkeyakinan ketika berada di atas pentas bagi menarik perhatian pihak juri". katanya.

Tambah beliau, Sabah FM akan menghubungi peserta yang terpilih ke peringkat seterusnya dalam tempoh sebulan dan peserta perlu mendengar radio popular tersebut untuk mengetahui perkembangan lanjut.

Beliau turut meminta peserta yang terlibat agar sentiasa berdoa kepada Allah supaya mereka terpilih dalam Carta Sirah Nabi Adikku musim ke-3 ini.

Untuk melihat Carta Sirah Nabi musim ke-2 sila klik di sini.

Last Updated ( Tuesday, 21 May 2013 09:38 )

siti-rosmadiah.png