Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1571123466
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1571124366, 0, 0, 0, 0 )

Pelajar SRI buat persediaan awal sebelum peperiksaan sem 2

Bandar Sierra, 8 Mei – Guru Penolong Kanan 1, Ustazah Fauziah Saidin (Gambar) menasihatkan semua pelajar SRI Al-Hafidz mengulangkaji pelajaran sebagai persediaan awal untukUstazah Fauziah Saidin_small
menghadapi peperiksaan semester 2 yang akan diadakan pada 13 hingga 17 Mei ini.

Menurutnya, setiap pelajar mesti menunjukkan kemampuan untuk menjawab soalan dengan mendapat keputusan cemerlang.

Tambah beliau, peperiksaan ini bertujuan untuk menguji tahap penguasaan pelajar sepanjang pengajaran dan pembelajaran yang telah dijalankan untuk semester ini.

“Kami guru-guru SRI Al-Hafidz mendoakan semua pelajar yang menduduki peperiksaan  semester 2 berjaya dan semoga ilmu yang dipelajar dapat dimanfaatkan di dunia dan akhirat”. Katanya

Sehubungan itu, diharap pelajar datang awal ke sekolah serta membawa kelengkapan sekolah dengan lengkap sebelum menduduki peperiksaan tersebut.

Last Updated ( Wednesday, 08 May 2013 16:45 )