Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1571124272
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1571125171, 0, 0, 0, 0 )

26 pelajar Politeknik KK ikuti OPKIM di SRI Al-Hafidz

Bandar Sierra, 7 Mei – Seramai26 pelajar Politeknik Kota Kinabalu telah menjalankan Operasi Khidmat Masyarakat (OPKIM) bertempat di SRI Al-Hafidz pada 3 dan 4 Mei lalu.255785_335507443218425_784191924_n

Menurut Penyelia SRI Al-Hafidz, Ustaz Syainal, tujuan utama operasi ini adalah untuk mengeratkan hubungan siraturrahim di kalangan peserta, selain dapat mendidik peserta untuk bekerjasama.

“Pihak sekolah amat berterima kasih kepada peserta kerana telah membersihkan kawasan sekolah”, Katanya.

Tambah beliau, program dua hari ini amat bermakna kepada SRI Al-Hafidz kerana ia mampu mengubah persekitaran sekolah agar kelihatan bersih dan kemas.

Antara kawasan yang terlibat dalam operasi ini ialah surau Nur Bahari, Dewan serbaguna, dapur masak, bilik darjah dan kawasan luar sekolah.

“Hanya Allah sahaja yang mampu membalas tenaga dan masa yang diberikan oleh pelajar Politeknik KK yang terlibat untuk membangunkan SRI Al-Hafidz.

Untuk melihat gambar sepanjang program sila klik di sini.

Last Updated ( Tuesday, 07 May 2013 16:02 )