You are here: Home

Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz

Error
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT MAX(time) FROM awfa_vvcounter_logs
  • DB function failed with error number 1194
    Table 'awfa_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=SELECT session_id, time, guest, data FROM awfa_session WHERE time > 1596877131
  • DB function failed with error number 145
    Table './a1haf1dz_new/awfa_vvcounter_logs' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO awfa_vvcounter_logs (time, visits, guests, members, bots) VALUES ( 1596878031, 0, 0, 0, 0 )

Sekolah Rendah Islam Al-Hafidz

Apr07

Gotong Royong Pengubahsuaian Bangunan Sekolah & Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin SRI Al-Hafidz

E-mail Print PDF

Kerja-kerja mengubahsuai bangunan giat dijalankan ketika ini untuk memastikan keperluan sekolah dan madrasah akan dipenuhi kelak bila dibuka. Pada 3 April 2011 (Ahad) yang lepas, ramai Ahli Jawatankuasa Sekolah yang turun membantu kerja-kerja pengubahsuaian ini.

Last Updated ( Thursday, 07 April 2011 12:30 ) Read more...
 
Apr05

Qiamullail bulan Mac & Penyerahan Buku Rekod

E-mail Print PDF

Alhamdulillah, program Qiamullail Bulanan SRI Al-Hafidz untuk bulan Mac berjalan dengan lancar pada 2 hingga 3 April yang lepas. Dalam program kali ini juga, diadakan penyerahan buku rekod pelajar SRI Al-Hafidz kepada ibu bapa masing-masing. Berikut adalah beberapa keputusan yang diumumkan oleh Mudir sekolah, Ust Mohd Anuar Ali pada majlis berkenaan:

Last Updated ( Tuesday, 05 April 2011 18:40 ) Read more...
 
Mar31

Lawatan Yang di Pertua (YDP) Persatuan Ulama Malaysia

E-mail Print PDF

Pada 27 Mac 2011 yang lepas, SRI Al-Hafidz menerima lawatan dari Yang di Pertua (YDP) Persatuan Ulama Malaysia, Datok Syeikh Abd Halim bin Abd Kadir.

Read more...
 
Mar28

Pelancaran Bangunan Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin Al-Hafidz

E-mail Print PDF

Pada 19 Mac 2011 (Sabtu), telah diadakan Program Pelancaran Bangunan Madrasah Anak Yatim dan Fakir Miskin Al-Hafidz di Bandar Sierra Kota Kinabalu, Sabah.

Last Updated ( Monday, 28 March 2011 19:40 ) Read more...
 
More Articles...
Page 76 of 79

Sistem Pengurusan Sekolah

Parent On-Line

11


Al-Quran Al-Kareem

quranabqarie

Waktu Solat

[ Tukar Kawasan ]
Tutup

Motto: "Membina generasi Al-Quran Terbilang Insan Cemerlang". Berusaha melahirkan pelajar bertakwa, serba boleh, berketrampilan dengan sahsiah Islam serta mukmin professional hafaz Al-Quran.
Konsep: “Pendidikan Islam Bersepadu” yang mana kurikulum penghafazan Al-Quran adalah teras, dengan diimbangi subjek akademik sebagai persediaan pelajar yang akan menduduki peperiksaan UPSR.
Matlamat: Menjadi empayar Pusat Kejayaan Al-Quran di dunia dan Akhirat (Qur’anic Center for Success).

Wajah Pendidik di SRI AL-HAFIDZ

Ustaz-Abdul-Karim-Mohd-Ridhwan.png

l-Hafidz Bandar Sierra, 2-0-16 Shop Lot 16 Ground Floor, Bandar Sierra Phase 1B, KM 20, Jalan Tuaran Menggatal, 88450 Kota Kinabalu, Sabah.